Bemutatkozás

Cégünk határozott célja, hogy az adatvédelem és az információszabadság minél magasabb színvonalon érvényesülhessen Magyarországon. Hisszük abban, hogy a piaci és állami szereplők számára egyaránt megtérül, ha a tevékenységük során a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályokat betartják és betartatják, és az adatra értékként tekintenek.

 

Az adatvédelem terén kínált szolgáltatási csomagjaink az egyszerű tanácsadástól, a szervezet működésében releváns szabályzat elkészítésén át az adatvédelmi audit megvalósításáig kínálnak praktikus segítséget.

 

Szolgáltatásainkat mind a magánszektor, mind pedig a közszféra adatkezelői számára elérhetővé tettük, természetesen az egyedi igényekhez igazodva. Az információszabadság esetében pedig elsősorban a közszféra szereplői számára nyújtunk tanácsadást, illetőleg vállaljuk a közérdekű adatok megismerésére irányuló igények teljesítésének rendjét rögzítő szabályzat elkészítését.

 

Tudásunk, elhivatottságunk és a két terület szeretete a biztosíték arra, hogy Ügyfeleink bármely kérdésükre szakszerű választ kapjanak.

 

Üdvözlettel: adatvedelmi.hu lelkes csapata