2016.06.23. Mindennapi adatkezelések – 2016. évi bírói és ügyvédi gyakorlat

ONLINE JELENTKEZÉS – lap aljára görgetve – jelentkezési lap word és pdf formátumban itt a jobb oldali sávban lévő ikonra kattintva tölthető le

 

Önök kényelmét  figyelembe véve helyek csak korlátozott számban!

 

IDŐPONT:    2016.  június. 23.  csütörtök 10:00 – 16:30             

HELYSZÍN:  Danubius Spa Hotel Margitsziget****1138 Budapest, Margitsziget

CÍM: Mindennapi adatkezelések – 2016. évi  bírói és ügyvédi gyakorlat

Ajánló:

A konferencia célja, hogy minél szélesebb közönség számára tegye megismerhetővé és érthetővé az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendelet mellett az állampolgárok személyes adatait leggyakrabban érintő adatkezelések szabályait, gyakorlatát, mint a munkahelyi, vagy a kamerákkal végzett, illetve marketing célú adatkezelések.

Az előadások célja emellett az is, hogy a hallgatóság megismerje a szakértő gyakorló ügyvédek, illetőleg a bíróságok, és a Hatóság ide vonatkozó gyakorlatát is.

Az előadást gyakorló adatvédelmi ügyintézőknek, ügyvédeknek, vállalati jogászoknak és mindazoknak ajánljuk, akik az adatvédelem területén tevékenykednek, vagy az személyes adatok védelméhez fűződő jog aktuális érvényesülése iránt aktívan érdeklődnek.

Előadók:

 • Dr. Kulisity Mária – bírónő, Fővárosi Közigazgatási és Munkaügy Bíróság

 • Dr. Soós Andrea Klára – okleveles közgazdász, ügyvéd, adatvédelmi gyakorló szakember, igazságügyi mediátor

 • Dr. Keszey Gábor – jelenleg a Hatházi Vera Ügyvédi Iroda adatvédelmi részlegének vezetője, ügyvéd, korábban az Adatvédelmi Biztos Iroda adatvédelmi szakértője, majd annak megszűnésekor 2012-től 2015- ig a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság adatvédelmi osztályának vezetője

Tematika:

09:30-10:00: Regisztráció

10.00-11.00 – Dr. Soós Andrea Klára: Az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete (60 perc)

 1. az úgynevezett adatvédelmi csomag kialakulásának körülményei
 2. a rendelet elfogadása és hatályba lépése
 3. a legfontosabb változások, újítások az európai adatvédelmi jogban

10:00-10:15 – Kávészünet

11.15 – 12.45 – Dr. Kulisity Mária: Munkahelyi adatkezelés (90 perc)

 1. a munkahelyi adatkezelés jogi környezete
 2. munkavállalók adatainak kezelése a munkaviszony keletkezését megelőzően
 3. munkavállalók adatainak kezelése a munkaviszony fennállása alatt
 4. munkavállalók adatainak kezelése a munkaviszony megszűnését követően
 5. munkáltatói ellenőrzések

12.45 – 13:15 – Ebédszünet

13.15 – 14.45 – Dr. Keszey Gábor: A kamerás megfigyelés adatvédelmi (90 perc)

 1. a kamerák telepítésére és a kamerák használatára vonatkozó alapvető követelmények
 2. a munkahelyi kamerás megfigyelés speciális követelményei
 3. hol és hogyan alkalmazhatnak kamerákat a magánszemélyek

14.45-15:00 – Kávészünet

15:00-16:30 – Dr. Keszey Gábor: Marketing célú adatkezelések (90 perc)

 1. hagyományos direkt marketing technikák
 2. telemarketing
 3. termékbemutatók
 4. politikai marketing

Konferenciát követően az előadás anyagot  írásvédett, pdf formátumban

a megadott email címre kiküldjük.

Részvételi díj:

 • Teljes ár:  24.500 Ft + 27 % áfa / résztvevő
 • Kedvezményes ár: 22.500 Ft + 27 % áfa / résztvevő (egy héttel korábbi  jelentkezés és konf. időpontjáig történő befizetés esetén) Jelentkezési határidő és utalási nap: 2016.06.16
 • Egy intézménytől/cégtől legalább 5 fő jelentkező esetén 20.500 Ft + 27 % áfa / résztvevő

Állami/közintézmény esetén kérhető végszámla alapján történő utalás.

A részvételi díj magába foglalja:
– regisztráció ideje alatt: kávé, tea, üdítő, ásványvíz, édes – sós sütemény
– ebédszünetben: kávé, tea, üdítő, ásványvíz, szendvics ebéd, saláták, gyümölcstál

Pénzügyi és számlázási információk: A kitöltött és visszaküldött jelentkezési lap hivatalos megrendelésnek számít, és pénzügyi kötelezettséget von maga után. A jelentkezés elfogadásáról munkanapon 48 órán belül visszaigazolót  és díjbekérőt küldünk a jelentkezési lapon megadott email címre/címekre. Konferenciát követően -15 napon belül- az előleg és a végszámlát postai úton továbbítjuk. A végszámlán az alábbi tételek szerepelnek: részvételi díj, ellátási költség, (étel – ital – szervízdíj, mint közvetített szolgáltatás), levont előleg összege.

Jelentkező személyének változása: Konferencia napját megelőző munkanap 17:00 óráig van lehetősége résztvevői névváltoztatásra írásban (info@adatvedelmi.hu), amennyiben a jelentkező személyesen nem tud a konferencián megjelenni.

Lemondási feltételek: A részvételt a konferencia előtti 3. munkanap 17:00 óráig fizetési kötelezettségek nélkül írásban (info@adatvedelmi) visszamondhatja. Ezen időponton belül történő visszamondás esetén (konferenciát megelőző 1. és 3. munkanap 17:00 óra között) a díj 50%-át köteles megtéríteni.

Amennyiben lemondási szándékát a konferencia napján, vagy egyáltalán nem jelezte írásban, úgy a konferencia teljes részvételi díját távolmaradás esetén is ki kell egyenlíteni.

Továbbá felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy az előadó lemondása esetén, valamint érdeklődés hiányában a konferencia elhalasztására a jogot fenntartjuk. Ebben az esetben a jelentkezőket e-mailben értesítjük, és a már befizetett részvételi díjat visszautaljuk, vagy a következő időpontra – jelentkező beleegyezésével – átregisztráljuk. A jelentkező ezen túlmenően további pénzügyi igényre nem tarthat jogot.

Információk a rendezvény helyszínéről:

Térkép – kattintson ide: http://www.danubiushotels.hu/szallodak-budapest/danubius-health-spa-resort-margitsziget

Helyszín megközelítése autóval:

A Margitszigetre autóval csak az Árpád híd irányából lehet lehajtani Pest irányából. A lehajtót követően balra kell kanyarodni (járdasziget megkerülésével a kötelező haladási irány szerint), így a beléptető kapuhoz/sorompóhoz történik az érkezés.
A sorompónál található parkoló őrház, mely oldalán van elhelyezve a jegykiadó automata,ahol a gomb megnyomásával ad ki jegyet a rendszer.
A sorompón való belépéskor kérem a hotel gombot nyomja meg. A sorompó felnyílását követően érkezés a parkolóba. A parkolójegyet kérjük hozzák be magukkal a szállodába.

Parkolási rend:

A szálloda a konferencia résztvevőinek kedvezményes parkolási díjat biztosít. Szálloda recepcióján történő fizetés 400.-Ft/szgk/óra. Ehhez kérjük a sorompónál való behajtáskor a HOTEL gombot nyomja meg, mert csak ez esetben tudják érvényesíteni a kedvezményt. Amennyiben Ön nem a Hotel, hanem Margitsziget gombot nyomja meg a parkolás költsége  a sorompónál történő fizetés esetén 525.-Ft/szgk/óra.  A parkolási költség a konferencia végén egy összegben fizetendő, parkolási költségről cége/intézménye részére költség számla kérhető.

Helyszín megközelítése metróval,busszal:

A Margitsziget a 26-os autóbusszal közelíthető meg.Végállomásai: Árpád híd pesti hídfő vagy a Nyugati pályaudvar. Megálló neve: Szállodák. A buszok megállója a Nagyrét elején van,a rendezvény helyszíne a balra eső 9 emeletes épület.Metróval:M3-as metróval az Árpád híd pesti hídfői, majd a 26-os autóbusz Szállodák megállónál kell leszállni.M3-as metróval Nyugati pályaudvar megállóig, majd 26-os autóbusz Szállodák megállónál kell leszállni.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, HOGY ÉRTESÜLJÖN AZ ADATVÉDELMI HÍREINKRŐL!

Date: 2016-04-29