Rólunk

Cégünk munkatársai immáron több éve dolgoznak a rendezvényszervezés területén. Ezen szegmenst újra gondolva, forradalmian újat és egyedit kívánunk a magyarországi képzési piacon megvalósítani. Három főirányelvünk az alkalomszerű képzéseken, kizárólag új információk átadása, csakis kiemelkedő szaktekintélyű előadóktól.

Határozott célunk, hogy olyan képzéseket, konferenciákat szervezzünk, amelyek hozzájárulnak a résztvevők szakmai tudásának bővítéséhez, tökéletesítéséhez. Fontos küldetésünknek tartjuk, hogy a rendezvényeinken megjelenőket felkészítsük az új jogszabályok, törvények pontos ismeretére és hatékony felhasználására munkájuk során. Képzéseinken az oktatás magas színvonalú biztosításához országosan elismert, nagy tudású szakembereket, vezetőket, hatósági személyeket kérünk fel, akik a közszféra és a versenyszféra számára is értékes információkkal tudnak szolgálni.

Eseményeink helyszínéül törekszünk olyan nívós szállodákat és rendezvényközpontokat választani, melyek magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak, első osztályú catering ellátást biztosítanak, ezzel is hozzájárulva a résztvevők minőségi kiszolgálásához.

Mi a részleteket kiemelten fontosnak tartjuk, hisszük, hogy a legapróbb dolgokra való odafigyelés is legalább olyan lényeges, mint az előadók kiválasztása.

Célkitűzésünk:

  • kiemelkedő előadói körrel megtartott,
  • egyedi tematika révén összeállított,
  • magas színvonalú tudás átadása.

Jövőre nézve küldetésünk:

Egyes témakörökkel csupán negyedévente egyszer találkozhat, de amit ígérhetünk:

  • mindig új információval szolgálunk,
  • előadóinkat magas szakmai tudás jellemzi,
  • tematikánk egyedileg összeállított,
  • a gyakorlatra fókuszálunk.

Továbbá az összeszokott, fiatalos lendületű, tapasztalt szervezők mindent megtesznek a rendezvények sikeres lebonyolításáért, sok időt és munkát áldozva a résztvevők legmagasabb szinten való kiszolgálásáért.

Kedves Látogatónk, reméljük Önt is üdvözölhetjük mihamarabb egyik rendezvényünkön.

Addig is szép napot kíván az adatvedelmi.hu lelkes csapata